Wie schrijft?

Toen ik begon deze blog in 2008, het was niet een populaire blog op alle. Ik heb altijd een grote gelovige in sociale media en het feit dat ik kan bereiken over de hele wereld snel met een zeer klein team en een beetje budget. Maar wat ik heb gedaan is begonnen om echt mijn sociale aanwezigheid en bereik op te bouwen. Ik hoop dat deze blog zal uitgroeien tot iets meer dan een verzameling van artikelen over mijn kleren en kleding die ik heb gekocht, maar ook iets groters, een plek om plezier te hebben. Ik wil u uitnodigen om mee te gaan met mij, en om me te vertellen of je denkt dat dit een goed idee voor deze blog. Ik hoop ook dat als deze blog succesvol is, het zal me toelaten om nog meer inhoud, meer kleding en meer vrienden te brengen. Ik zal proberen om u op de hoogte te houden, alsmede met mijn Facebook en Twitter pagina. Ik hoop dat je mijn blog en zie je op mijn reis. Gelieve commentaar te geven, abonneren of delen.

Mijn Ebook, die heet "Hijab en Running" (of, "Hijab en Hardlopen met de Hijab" zoals sommigen het hebben genoemd) is vertaald in vijf talen (en vertaald in ten minste zes meer) en is momenteel beschikbaar voor $ 2,99 op Amazon. Dit is een boek dat is geschreven voor de moslimgemeenschap, het is geen boek voor niet-moslims dat we kunnen verkopen. Dus, ik wil duidelijk zijn, en ik zal dit zeggen zo duidelijk als ik kan, want ik ben hier om u te vertellen dit, er is absoluut niets mis met het hebben van een Hijab (en er is, er is, en er zullen altijd problemen zijn wanneer het wordt gemengd met running shorts).

Het is een heel eenvoudig ding dat veel mensen, waaronder ikzelf, moeite hebben met, vooral mensen die niet weten hoe ze zich goed moeten kleden. Wat ik je ga vertellen is wat ik weet dat waar is, zoals de mensen met wie ik heb samengewerkt in de moslimgemeenschap zeggen dat het niet gaat om wat ik ben, het gaat over wat ik doe en wie ik ben.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik altijd verbaasd ben over hoe lang het duurt voordat de joggingbroek afkoelt in dit vochtige gebied! Mijn blog zit vol leuke en grappige feiten over joggingbroeken en ik ben blij om een van uw vragen te beantwoorden!

Dit is de perfecte test voor het testen van de effectiviteit van verschillende stoffen en verschillende manieren om ze samen te stellen! In deze test zal ik laten zien hoe de joggingbroek worden gesneden, hoe lang ze zijn en de hoeveelheid isolatie die ze bieden.

Materialen en methoden

Een typische joggingbroek bestaat uit een gebreide trui materiaal dat bestaat uit drie lagen, een katoen / polyester gebreide stof met een katoenen voering en een fleece stof over de top. De fleece stof is gemaakt van nylon of wol, die kan worden geverfd en vervolgens gewassen om zich te ontdoen van de kleurstof.

Mijn visie

Mijn passie is hardlopen in de sportschool en ik heb de passie voor hard trainen en plezier hebben.

Ik heb een passie voor het ontwerpen van hardloopkleding en ik ben er erg goed in. Ik ben een goede loper en ik wil het zo houden en ik zal ernaar streven om het te doen met kwaliteit. Ik doe het op een manier die comfortabel, functioneel en modieus is. Ik ben ook erg goed in het teruggeven aan de gemeenschap. Voor de afgelopen 8 maanden heb ik weggegeven veel geld, tijd, tijd weg naar liefdadigheid en ik probeer terug te geven via deze blog. Deze blog is ook mijn manier om terug te geven aan mijn land, Nederland, en aan de mensen die ik heb lopen naast in de sportschool, die ik ben nu erg gelukkig te hebben ontmoet. Ik hoop dat de blog inspireert de volgende generatie van lopers om uit te gaan en hun dromen na te streven! Ik kan u beloven dat we al het mogelijke zullen doen om deze jonge mensen te helpen volwassen te worden.