Wat is de prijs van joggingbroeken?

het hangt ervan af. Mijn beste prijs, die is bevestigd door verschillende klanten, is ongeveer € 100 voor een joggingbroek.

Hier is mijn punt: de prijs hangt af van het gewicht, de dikte en de stof van de joggingbroek, die kan worden gemeten door een paar tests. We gebruiken een paar testmethoden om de dikte van de joggingbroek te meten. De eerste is een röntgentest waarbij je ze onder de microscoop draagt. Je doet ze aan en maakt een röntgenfoto van de binnenkant van de broek. Vervolgens meet u de breedte van het gebied waar u de röntgenfoto zien. We meten meestal ongeveer 5,2 mm. Als het gewicht van de broek meer dan 15 kg is, dan is het belangrijker dan het gewicht dat de stof is. We gebruiken een x-ray test omdat in ons vakgebied, de meest vaak mensen kopen de broek te koop. En omdat hoe vaker de mensen het kopen, hoe meer ze kopen, dus de prijs van de broek te verhogen. Het probleem is, de jeans hebben zo veel gebreken en zijn van zo veel stijlen dat het moeilijk kan zijn om te weten wat zijn de best passende jeans. De röntgentest is daarom een geweldig hulpmiddel dat kan helpen om de best passende broek te meten, omdat vaak mensen zich niet bewust zijn van de stof die in de broek wordt gebruikt. Ik heb ontdekt dat de best passende broek in mijn maat 36 zit. De enige problemen met deze test zijn dat het te klein is voor mij, het materiaal is te dik, dus ik kan het verschil niet zien. Ik kan zien dat de stof is niet zo licht als de andere broek die ik heb gebruikt, maar het toont ook aan dat ze een zeer comfortabel, lichtgewicht materiaal. Moet ik een joggingbroek kopen? Mijn andere favoriete test is dat de test bestaat uit een paar verschillende items: mijn jeans met een riem, een baseball hoed, mijn sokken, mijn schoen en mijn sweatshirt. Op deze manier is de test veel relevanter en heeft meer details. Ik denk dat de test is nuttig voor een paar redenen. Allereerst, het toont u het materiaal, materiaal-gewijs. En dat is interessant in vergelijking met joggingbroek Ten tweede laat het zien hoe het materiaal eruit zal zien. U ziet deze tests niet op de verkoopwebsites. De andere tonen het materiaal in één enkele kleur. Als ik wil een andere kleur te laten zien, dan heb ik gewoon om het te schrijven in de juiste kleur op de website. Maar daar heb ik geen tijd voor. Dus, ik heb twee of drie verschillende kleuren op een website, met dezelfde informatie. En het blijkt dat mensen dit spul niet kopen. Ik kan die verandering een week niet maken. Als ik mensen vraag om dit te kopen, komt het alleen maar neer op het materiaal. Dus ik ga gewoon niet uit.